Töitämme

Vuodesta 2012 alkaen olemme työskennelleet satojen asiakkaiden ja projektien parissa
tavoitteenamme yksinkertaistaa organisaatioiden digitaalista arkea.
Tällä listalla muutamia projektien esittelyitä sekä asiakkaidemme ajatuksia.

Espoon Musiikkiopisto

Eepos-käyttäjä

Espoon musiikkopisto EMO on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos. Oppilaitoksessa opettaa yli 100 opettajaa ja opiskelee yli 2200 oppilasta vuosittain.

Eepos on mainio työkalu musiikkiopiston hallinnolle! Eepoksessa vanhempien on kätevä tehdä uusi ilmoittautuminen mm. oppilasvalintoihin tai ryhmäopetukseen. Oppilaaksi päästyään on oppilaan sekä kotijoukkojen helppo seurata opintojen edistymistä sekä hoitaa esimerkiksi jatkamisilmoitukset. Eepos on tuonut musiikkiopiston nykyaikaan!

– Jaana Matilainen, opintosihteeri

Keravan tanssiopisto

Eepos-käyttäjä

Keravan tanssiopisto on taiteen perusopetusta ja syventävää opetusta antava oppilaitos. Tanssiopistossa voi harrastaa tanssia omaksi iloksesi ja opiskella eri lajeja tavoitteellisesti ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Tanssiopistossa opettaa noin 20 opettajaa ja opiskelee noin 800 oppilasta vuosittain.

”Eepos palvelee toimintaamme laaja-alaisesti huomioiden hyvin kaikki osapuolet: hallinnon, opettajat ja oppilaat. Toiminnaltaan järjestelmä on ketterä ja selkeä. Tanssinopettajat kokevat mobiilikäytön helpoksi ja notkeaksi. Oksidian palvelu on ollut kaikin puolin asiantuntevaa ja erittäin avuliasta. Hienoa on se, että olemme saaneet kehittää järjestelmää palvelemaan erityisesti Keravan tanssiopiston tarpeita. Eepos ajattelee kuin taideoppilaitos ja on avannut meille ihan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme.”

– Irmeli Toiviainen, rehtori

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Eepos-käyttäjä

Pirkanmaan musiikkiopisto on vuonna 1970 perustettu Pirkanmaan alueella toimiva musiikkiopisto, jossa voi opiskella soittoa ja laulua. Musiikkiopistossa työskentelee hieman alle 100 opettajaa ja opiskelee yli 1500 oppilasta vuosittain.

Olen työskennellyt pian 30 vuotta musiikkiopistossa, eikä vielä milloinkaan ole uusien oppilaiden tietojen syöttäminen oppilashallintoon ollut näin helppoa kuin nyt. Siitä ja monesta muusta hyvästä asiasta lämpimät kiitokset koko tiimille!

– Liisa Virtanen, opintosihteeri

Musiikkiopisto Avonia

Eepos-käyttäjä

Avonia on Espoossa sijaitseva klassisen musiikin, rytmimusiikin ja musiikin varhaiskastavusta tarjoava oppilaitos. Avoniassa opiskelee vuosittain yli 600 oppilasta.

Oksidia might be changing the Finnish art education industry more than any other organisation or company at the moment. You are doing a huge service for the schools, teachers and for the students!

– Ilari Iivonen, rehtori

Espoon Kuvataidekoulu

Eepos-käyttäjä

Espoon kuvataidekoulu on Suomen suurin lasten ja nuorten kuvataidekoulu. Opi, luo ja kehity Espoon kuviksessa. Kuvataidekoulussa opettaa noin 50 opettajaa ja opiskelee noin 1500 oppilasta vuosittain.

””

– Salma Tähtivuo, opintosihteeri

Arkkitehtikoulu Arkki

Eepos-käyttäjä

Espoon musiikkiopisto on käyttänyt Eeposta jo vuodesta xxxx. Lorem ipsum blaabla blaa. 

Testimonial:
Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa

Celerit Oy

Digitaalisten tukipalveluiden asiakas

Celerit on vuonna 2009 perustettu tietoliikenteen ja liikkeenjohdon asiantuntijapalveluyritys joka tarjoaa palveluita tietoliikennealan yrityksille. Celerit on erikoistunut operaattorialan liiketoimintaan ja tarjoaa laajoja palvelukokonaisuuksia sekä avaimet käteen -ratkaisuja.

”Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa”

– Juho Kauppinen, CTO

Rouhia Oy

Digitaalisten tukipalveluiden asiakas

Rouhia on kehittänyt suomalaisen Reactored-kieltenopiskelusovelluksen. Sovellus ont tehokas oppimisympäristö, joka toimii oppiskeluln tukena, myös kouluympäristön ulkopuolella. Reactored tarjoaa tuen ja oppimateriaalia jopa 13 eri kielelle. Oikeaan vastaukseen ohjaavan, monikanavaisen opetustavan ansiosta työkalu tukee erinomaisesti erilaisia oppijoita. Oksidia on auttanut Rouhiaa suunnittelemaan ja selkeyttämään järjestelmän arkkitehtuuria.

”Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa”

– Kari Savolainen, COO

Pori Jazz 66 ry

Digitaalisten tukipalveluiden asiakas

Pori Jazz on vuosittain heinäkuussa Porissa, Satakunnassa järjestettävä jazzfestivaali. Ensimmäinen festivaali pidettiin kesällä 1966. Porijazz.fi sivustolla käy vuosittain noin 500 000 kävijää joista suurin osa (noin 70%) vierailee sivustolla juuri ennen tapahtumaa tai sen aikana. Oksidia on auttanut Pori Jazzia ratkaisemaan verkkosivuston skaalautuvuuteen ja toimivuuteen liittyviä teknisiä haasteita ja säästämään kustannuksissa.

”Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa Lorem ipsum blaabla blaa”

– Janne Nieminen, toimitusjohtaja 2015-2019